A Columbus Klíma Cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása.

1997 óta fejlődünk közösen a partnereinkkel: egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálunk, több árszinten, több márkával magas színvonalú műszaki hátérrel és szervizszolgáltatással. 

Columbus Klímaértékesítő Kft. országos viszonteladói hálózattal rendelkezik– importőri, képviseleti, nagykereskedelmi és limitált kiskereskedelmi tevékenységet folytat.

Columbus Klímaproject Kft. rendszertervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik és légcsatorna rendszereket importál. Tevékenységének köszönhetően fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projekteken telepített Fisher, Fujitsu és Galletti berendezéseket is referenciáink közé sorolhatunk, amelyekre megbízóink elégedettsége folytán méltán vagyunk büszkék.

Telepítő partnereinknek köszönhetően az egész ország területén rendelkezünk működő berendezések vonatkozásában Fisher, Fujitsu és Galletti referenciákkal.

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Váradi György vagyok, a Columbus Klíma Cégcsoport alapítója és vezetője. Huszonöt évvel ezelőtt alapítottam meg a családi vállalkozást, ami mára 5 milliárd forintos cégcsoporttá vált. Hiszek abban, hogy a jó közérzethez, az egészséges környezethez hozzátartozik a megfelelő minőségű levegő nemcsak a szabadban, hanem az otthonunkban, irodánkban is. A vállalkozásom abban segít az embereknek, hogy komfortosabban élhessenek olyan hőmérsékletű házakban, lakásokban, amilyenekben szeretnének.

Családunk épületgépész család: a gyermekkorom nagy részét szállodák és irodaházak építkezésein töltöttem, mivel édesapám egy légtechnikai kivitelező cégnél dolgozott. Műszaki tanulmányaim befejezése után az Egyesült Államokban vállaltam munkát, ahol elsőkézből tanulhattam ki a klíma javító szakmát.

A vállalkozásunk 1994-ben kezdett klímaberendezéseket importálni, azóta látjuk el partnereinket minőségi megoldásokkal. A Fisher, Fujitsu, Galletti és HD márkák kizárólagos magyar forgalmazójaként vállalatcsoportunk több mint száz embernek ad munkát és nagy valószínűséggel minden tizedik klíma a Columbus-tól származik a magyar piacon.

Akár felhasználóként, akár telepítőként kereste fel oldalunkat, biztos vagyok benne, hogy tudunk Önnek olyan megoldást találni, ami minden elvárásának megfelel.

Columbus a leggyorsabb út a sikerhez!

Cégfilozófiánk

Cégfilozófiánk

Küldetésünk, hogy emberibb, egészségesebb, természetes környezetet teremtsünk. Lég- és klímatechnikai megoldásainknak köszönhetően többszázezer magyar idős és fiatal képes kényelmesen átvészelni az egyre szélsőségesebb időjárási viszonyokat. Teremtsünk kellemes környezetet a lehető legkevesebb energiafelhasználás és környezetszennyezés mellett! Termékeink megfelelnek minden Uniós előírásnak és különösen nagy hangsúlyt fektetünk a környezet védelmére.

Műszaki berendezéseinket kereskedőink, megrendelőink igénye szerint gyorsan, pontosan és reális áron értékesítjük.

Ügyfélközpontú tevékenységünk a nap mint nap ápolt, nyílt légkörű kapcsolatainkból táplálkozik. 

Cégfilozófiánk szellemében fő célkitűzésünk, hogy a felhasználók elvárásait – viszonteladóinkkal, telepítőinkkel összefogva kreatív mérnöki teljesítménnyel, minőségi szolgáltatással és megbízható berendezésekkel – maradéktalanul és természetesen hosszú távra elégítsük ki.

 

 

Tevékenységünk

Tevékenységünk

 • Lég- és klímatechnikai termékek nagykereskedelme

 • Széles termékválasztékunkat több márka képviseletével és ebből adódóan változatos árszinten és minőségi szinten kínáljuk

 • A gyártmányújdonságokról több száz viszonteladó partnerünket folyamatosan tájékoztatjuk és oktatjuk

 • Oktatótermünkben berendezéseinket vevőink és partnereink működés közben is láthatják, sőt ki is próbálhatják, megtanulhatják kezelésüket szakszerű paraméterezésüket

 • Vevőinknek nemcsak a berendezésekre, hanem a telepítőkkel együttműködve komplett rendszerekre is adunk rendszergaranciát

 • Értékesítést követő szervizszolgáltatásunk az egész országra kiterjed

 • A cég magyar tulajdonban van, tulajdonosai aktívan részt vesznek a vállalkozás napi munkájában és bármikor szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Lég- és klímatechnikai berendezések, alkatrészek nagykereskedelmi értékesítése

Klímaberendezések

 • split, ablak- és mobil klímák
 • precíziós klímaberendezések

Hűtőberendezések

 • folyadékhűtők
 • hőszivattyús folyadékhűtők
 • kondenzációs egységek
 • uszodai párátlanítók
 • kondenzátorok
 • roof-top

Légkezelők és légelosztók

 • fan-coil berendezések
 • termoventilátorok
 • légkezelők
 • hőcserélős szellőztetés
 • légfüggönyök

Egyéb kiegészítő berendezések

 • szerelési anyagok, kiegészítők
Fővállalkozói tevékenység

Fővállalkozói tevékenység

Középületek, ipari létesítmények, speciális technológiák, kórházak, lakóépületek építőipari és épületgépészeti munkáinak szervezése, kivitelező partnereinkkel együttműködve valósul meg.

Felemelő érzés, hogy telepítő partnereink munkáját is dicsérve, berendezéseink olyan jelentős cégeknél is megtalálhatóak mint például a szegedi József Attila Tudományegyetem, RTL Klub székháza és stúdiói, Magyar Nemzeti Múzeum, a Giro Elszámolásforgalmi Bank, az OTP Bank, a Sanofi-Synthélabo (Chinoin) Gyógyszergyár, Richter Gedeon Nyrt., a Jász-Plasztik Műanyaggyártó, Jász Tej Kft., Teve utcai Rendőrfőkapitányság, Terrorelhárítási Központ, Mária Valéria Hotel Esztergom, Duna Autó Zrt. autószalonjai.

Szerviz- és karbantartási tevékenység

Szerviz- és karbantartási tevékenység

Fontosnak tartjuk, hogy a huszonegyedik század technikai és technológiai lehetőségeit ügyfeleink igényeihez illesszük.

Ma már a webes és a telefonos elérhetőségeken keresztül helyszíni karbantartó személyzet nélkül is képesek vagyunk naprakész információkat kapni a felügyeletünk alatt álló berendezésekről. Segítségükkel már a meghibásodások előtt beavatkozhatunk, és megelőzhetjük a gépleállásokat. Szerviz csapatunk és partnereink összefogásával az ország bármely pontján tudunk rendszeres megelőző karbantartást és javítást is végezni.