Ománban indította az évet a Columbus Klíma

A Columbus Klíma erősen kezdte 2024-et: a tavalyi, bolognai utazás után ezúttal Ománba, Salalah városába vitte magával kiemelt partnereit és családtagjaikat, hogy részben a szakmának, részben a kikapcsolódásnak szentelt egy hetet együtt tölthessék, és még szorosabb összetartással vághassanak neki az évnek.

Az utazás során nem csak a szórakozásnak jutott szerep: a főhadiszállásként szolgáló hotel konferencia-termében szakmai programok zajlottak, többek között rendhagyó évértékelőt tartottak, emellett bemutatkozott Kötél István, a vállalat új értékesítési vezetője is. A szakértők együtt határozták meg a főbb kereskedelmi irányokat 2024-re, illetve megismerhették a cég új termékeit is. Kiemelt téma volt a hőszivattyú- és ATW-piac, a monoblokkos berendezések és az R290, mint új hűtőközeg. Az új szerviz-szoftver is bemutatásra került. Öt nap alatt hat előadó, nyolc előadás továbbá egy szakmai bemutató készítette fel a partnereket az idei évre.

Az Ománban töltött idő alatt három napon közös, külső aktivitáson is részt vettek az utazók, emellett a szállodában, a medence, illetve a tenger partján is pihenhettek. A szakmai programoknak és kikapcsolódásnak egyaránt a Fanar Hotel adott otthont, amely Omán egyik kiemelt szállodája. A komplexum hatalmas, saját étteremmel és bárral, valamint több sportpályával rendelkezett, így volt idő az aktív kikapcsolódásra és relaxációra is.

A beszámolók szerint Ománban ebben az időszakban is szükség van a klímaberendezések hűtési funkcióira: a hőmérő a 29 °C-t is elérte, emellett a tenger is kellemesen meleg volt.

„A szakmai utak vonzereje abban rejlik, hogy az utazók egy szakmából jönnek, így garantált a közös téma. Az oktatások mellett mindenki szívesen kérdezgeti a többieket a várható piaci folyamatokról, technikai újdonságokról és szakmai fogásokról. A partnereinkkel folytatott megbeszélések után kissé átalakított üzleti szemlélettel és újult erővel kezdi meg az évet a Columbus Klíma csapata; 2024-re további növekedést és kiemelt beruházásokon való részvételt is tervezünk, amelyekhez kiváló alapot adott ez a néhány napos egyeztetés, illetve kikapcsolódás” – mondta el Váradi György, a cégcsoport vezetője.

Columbus Klíma