Adomány a Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesületnek
A Columbus Cégcsoport / Fisher Klíma újra adományozott

A Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület a múlt héten vehette át a Columbus Cégcsoport adományát. A vállalatunk vezetője, Váradi György adta át azt a Fisher mobilklímát, ami az egyesület mobil műveletirányítási járművét látja majd el tiszta, hűvös levegővel a nyári időszakban.

ovpe adomany 2

Az Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület több, mint 120 regisztrált Önkéntessel rendelkezik, fő képességeik között megtalálható az árvízvédelem, a városi kutatás-mentés, a biológiai-radiológiai- és vegyi védelem, a tűzoltás, valamint az általános elsősegélynyújtás is.

„A vállalatunk több, mint negyed évszázados fennállása során minden évben egyre nagyobb hangsúly került a társadalmi felelősségvállalásra és a jó célok támogatására is. A cégvezetés és a dolgozók is tudják, hogy a Columbus Cégcsoport felelős vállalatként működik, segítünk, ha szükség van ránk” – fogalmazott Váradi György.

A vállalatcsoport Fisher márkája háromszoros Business Superbrands-díjazott, mely jól mutatja, hogy stabil, etikus és vállalható szereplője a magyar és nemzetközi piacnak.

ovpe adomany 1